Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2009

ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Ο Γιάννης Μανιάτης είναι ο μόνος σίγουρος για την εκλογή του στις 4 Οκτωβρίου. Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τις 12.932 ψήφους των περασμένων εκλογών και με τη συνεχή παρουσία του στα προβλήματα του νομού δεν φαίνεται να απειλείται από τους συναδέλφους του. Εξ άλλου στο ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι ήρεμα. Με αέρα νίκης και ψηφοδέλτιο άνετα κατέθεσε και οι γκρίνιες έχουν αποφευχθεί. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά όλοι τρέχουν κοντά σου.
Κάτι που δεν συμβαίνει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Εδώ δυσκολεύτηκαν να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο γιατί κανένας δεν ήθελε να είναι με τους χαμένους. Μεταξύ των υποψηφίων του φαίνεται θα γίνει μάχη για το ποιος θα καρπωθεί την προίκα του παραιτηθέντος Γιάννη Μανώλη. Ο Γιάννης Μανώλης είχε πάρει 10.993 ψήφους. Που εξασφαλίζουν την βουλευτική έδρα στον τυχερό που θα τους κληρονομήσει. Αν και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η Έλσα κρατάει τη δύναμη της; Ο νέος κ. Ανδριανός πως θα εισχωρήσει στο εκλογικό σώμα; Φαίνεται πιο τυχερός ο κ. Κρανιάς. Δεν απείχε πολύ από την Έλσα στις περασμένες εκλογές.
Το Κ.Κ.Ε ψάχνει πάντα να διατηρήσει τις ψήφους του παρελθόντος αφού με αυτές ικανοποιείται να πορεύεται.
Το ΛΑ.Ο.Σ. προσπαθεί να ξεκολλήσει ότι μπορεί από τη Ν.Δ. Θα αντέξει όμως στην επίθεση που θα του γίνει από το κόμμα του Καραμανλή, ή θα έχουμε του φαινόμενο του ΔΙΚΗ;
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας χώρος για κείνους που σκέφτονται και ονειρεύονται. Πόσοι τέτοιοι έχουν απομείνει; Ας ελπίσουμε αρκετοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα